KITT vagy KETT?

2021 őszén - a koronavírus járvány miatt elmaradt alkalmakra tekintettel - a KITT mellett elindítottuk az egyetemista távunkat is KETT (Keresztény Egyetemisták Tájékozódási Túrája) néven. Amennyiben többet akarsz megtudni valamelyik távról, vagy egyszerűen csak nem egyértelmű a kettő közti különbség, jó helyen jársz.

A rendezvényre 3-4-5-6 fős csapatok nevezhetnek. Csak olyan személyek indulhatnak a túrán, akik már betöltötték 12. életévüket, középfokú oktatási intézményben tanulnak, valamint elfogadják a túra szellemiségét, és a kalandok átéléséért és nem azok előidézéséért jönnek el. A túrát 14 éves kor fölött ajánljuk!

A rendezvényre 2-3-4-5-6 fős csapatok nevezhetnek. Csak olyan személyek indulhatnak a túrán, akik már betöltötték 18. életévüket, valamint elfogadják a túra szellemiségét, és a kalandok átéléséért és nem azok előidézéséért jönnek el! Felfőfokú oktatási intézménnyel való jogviszony nem szükséges a jelentkezéshez!

A rendezvény alatt folyamatos készenlétben állunk telefonon, valamint autóval is, az esetlegesen eltévedt vagy lesérült csapatok, résztvevők mentésére. A bázison a túra teljes időtartama alatt biztosítjuk a szakképzett egészségügyi ellátást. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek az ÁSZF-ben és az aktuális túraszabályzatban.

Mit tartalmaz a nevezési díj?
KITT: 6.000 Ft/fő | KETT: 7.500 FT/fő

a checkpointokon osztott frissítőket

a pecsételőfüzetet és az emléklapot

a túrapólót

a szervezési költségeket

a túrakitűzőt és a túrakarszalagot

a túra alatti folyamatos egészségügyi ellátás biztosítását

a túrabázison a wc, zuhanyzó, "ruhatár" használatát

a rendezvényen készült képek, csoportképek digitális változatait

helyezés elérése esetén az érmet, a serleget és az oklevelet

sátrazás vagy tömegszállás lehetőségét péntek éjjel

sátrazás vagy tömegszállás lehetőségét szombat éjjel*

a vasárnapi hideg reggelit meleg teával*

*A csillaggal jelölt elemeket csak a KETT nevezési díja tartalmazza, a KITT-é nem.

Opcionális lehetőségek
Az alábbi tételeket nem tartalmazza a nevezési díj, de a teljes KITT-es élmény érdekében javasoljuk ezen szolgáltatások igénybevételét is.

1.000 Ft/adag*

szombati meleg ebéd/vacsora

2.500 Ft/ágy/éj*

komfortos szállás péntek/szombat éjszakára

2.500 Ft/db*

turistatérkép

*Az árak csak tájékoztató jellegűek! A pontos összeget minden esetben az adott túra regisztrációs űrlapján tüntetjük fel.